Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Un Banc de Terres consisteix en un registre de camps que els seus propietaris estan disposats a fer un contracte de cessió, parceria o lloguer.

Pel contracte de parceria, el titular d’una finca o d’una explotació cedeix temporalment el seu ús i gaudi o el d’algun dels seus aprofitaments, així com el dels elements de l’explotació, bestiar, maquinària o capital circulant, convenint amb el cessionari parcer a repartir-se els productes per parts alíquotes en proporció a les seves respectives aportacions (Llei 49/2003, de 26 de novembre)

Les persones interessades a ampliar la quantitat de terres que treballen o en iniciar una nova activitat agrària, poden consultar aquest registre i contactar amb els propietaris per veure i arribar a un acord. L’Entitat Gestora (https://buscatierras.com/) s’encarrega de gestionar els contactes i facilitar els acords.

Tenir terres inscrites en el Banc de Terres no eximeix la responsabilitat de bones pràctiques agràries com a propietari, fins que no es tanque un tracte amb algu interessat.

Per a inscriure o demandar terres és molt senzill pulsar sobre la flecha que correspon a INSCRIPCIÓ DE TERRES o DEMANDA DE TERRES a baix de la pàgina i omplir el formulari. L’Entitat gestora es posara en contacte. Es fara una reunió informativa amb tots els interessats sobre els tipus de contractes.

PODEU CONSULTAR EL CADASTRE PER OMPLIR EL FORMULARI D’INSCRIPCIÓ DE TERRES: ACCÉS AL CADASTRE

Si algu del poble vol col·laborar amb la dinamització agrària de La Vall d’Ebo, pot apuntar-se pulsant la flecha para VULL COL·LABORAR AMB EL BANC DE TERRES. L’Entitat gestora ha creat un grup de whatsapp per donar suport a totes les activitats programades, convocar  les reunions de coordinació perquè els interessats puguen participar i proposar iniciatives relacionades amb l’educació ambiental, l’alimentació saludable i la producció agro-ecològica.

  VOLUNTARIAT PEL BANC DE TERRES DE LA VALL D'EBO
  1. EmailTelèfon
  2. Educació AmbientalProducció AgricolaAlimentació Saludable

  Animeu-vos a participar!.

   INSCRIPCIÓ DE TERRES DE LA VALL D'EBO
   1. SECÀREGADIU
   2. EN CULTIUEN ABANDÓ
   3. CESSIÓPARCERIALLOGUER

    DEMANDA DE TERRES DE LA VALL D'EBO
    1. SECÀREGADIU
    2. EN CULTIUEN ABANDÓ
    3. CESSIÓPARCERIALLOGUER

    Back to top
    Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
    Privacidad