Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Covid-19. Fumigació del poble. Per una banda, des d’aquest dimarts 24 de març i cada 2/3 dies es fumigaran els llocs més concorreguts del poble per un equip des de la Mancomunitat del Xarpolar; i per altra banda, des d’avui 26 de març per a complementar-lo es fumigaran els carrers del poble cada dia a les 18h00 per un equip conformat per Juanvi i altres treballadors per a l’Ajuntament.

Covid-19. Fumigació del poble. Per una banda, des d’aquest dimarts 24 de març i cada 2/3 dies es fumigaran els llocs més concorreguts del poble per un equip des de la mancomunitat del xarpolar, i per altra banda, des d’avui 26 de març per a complementar-lo, es fumigaran els carrers del poble cada dia a les 18h00 per un equip conformat per Juanvi i altres treballadors per a l’Ajuntament.

Back to top
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad