Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Covid-19. Mancomunitat del Xarpolar i Ajuntament de La Vall d’Ebo. Divendres 10 d’abril i setmana que ve. Distribució de material per a protegir-se: Mascaretes reutilitzables d’ús individual + Mascaretes d’usar i tirar + Guants+ Hidrogel (500ml per casa)

A partir de demà, divendres 10 d’abril i la setmana que ve, és repartiran Mascaretes reutilitzables d’ús individual + Mascaretes d’un sol ús + Guants+ Hidrogel (500 ml per casa).

Aquest dijous 9 d’abril, Juanvi ha anat a recollir part del material encomanat per la Mancomunitat del Xarpolar fa algunes semanes, la resta (Hidrogel) estarà disponible per a la setmana que ve.

Demà, divendres 10 d’abril, Puri i Conxa repartiran este material que ja tenim per les cases.

Bona setmana Santa! Si han de sortir usar aquest material, però si us plau, sortir el mínim, i quedar-se a casa serà sempre més segur i cívic!

Back to top
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad