Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

 El AVENCS

Trobaràs aquesta avencs naturals a la mateixa carretera de Ebo a Pego, en el camí que condueix al “Refugi de la Figuereta” dels nostres amics del Centre excursionista de Pego. Et recomanem que deixis el vehicle a l’esplanada al costat de la carretera.

L’AVENC AMPLE:

La primera i la més ampla de les nostres avencs, a uns 100 mts ia l’esquerra del camí es troba aquest avenc de 20 metres de boca i uns 57 metres de profunditat, si va amb nens es prega la màxima precaució.

 L’AVENC D’ENMIG:

A uns 200 mts seguint en direcció al refugi trobem uns pals de la llum, en el segon, hi ha una senda a l’esquerra que ens condueix a aquesta avenc de 120 metres de profunditat.

L’AVENC ESTRET

A uns 50 metres de l’Avenc d’Enmig, es troba aquest avenc més estreta i de 137 metres de profunditat. L’entrada es troba marcada per la presència d’uns grans arbres. Et demanem insistentment la més extrema precaució.

Back to top
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad