Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Iniciativa per a un viatge fotogràfic al passat participat també per Les Dones de La Vall d’Ebo: Pot participar qualsevol dona gravant-se a un vídeo en horitzontal, d’aproximadament un minut explicant una fotografia antiga (anterior a 1990) on es mostre a una dona i el seu treball. Les contribucions es podran remetre fins al 14 de febrer a igualtat@lamancomunitat.org o per Whatsapp al 689 41 82 91.

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, en col·laboració amb la Mancomunitat del Xarpolar (conformada per 28 municipis entre ells La Vall d’Ebo), es treballa en una campanya de visibilització del treball de la dona.

Des de l’Associació de Dones de La Vall d’Ebo, es fa una crida per a participar, totes les dones del poble que volen, a esta iniciativa original per a celebrar el dia de les dones del 8 de març.

Per aixó:

1.Heu de buscar una fotografia antigua (anterior a 1990) vostra o que tingueu, i on es mostra una dona i el seu treball informal o formal i en qualsevol àmbit de la societat: a la llar, al camp, a l’artesania, les empreses…

2. Heu de gravar un vídeo en horitzontal amb el mòbil, d’aproximadament un minut a on expliqueu, il·lustrat per la fotografia seleccionada, el treball que està desenvolupant la dona.

3. Heu d’enviar aquest vídeo directament a igualtat@lamancomunitat.org o per Whatsapp al 689 41 82 91 o parleu amb Nory

El departament d’Igualtat d’ambdues mancomunitats llançarà el 8 de març, Dia Internacional de la Dona, un vídeo a partir dels vídeos rebuts per a reivindicar la importància que ha tingut el treball de les dones a la nostra societat.

 

Back to top
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad