Skip to content Skip to main navigation Skip to footer
Leonor Jímenez Damaso
Alcaldessa de La Vall d’Ebo

Una salutació des d’esta web municipal, renovada i millorada; des d’estes pàgines volem continuar mantenint la nostra política de proximitat amb els ciutadans i visitants facilitant-los així les seues relacions amb l’Administració.

Amb esta web volem donar a conèixer La Vall d’Ebo a tot el món, però també volem prestar un servei als nostres ciutadans. Un dels reptes més importants que tenim les administracions públiques és el tecnològic, i, en concret, el repte de l’administració electrònica. Esta web és un nou pas cap a la consecució d’este objectiu.

Treballem per a la renovació de la informació i la manera d’accedir amb l’objectiu que la consulta de la nostra web siga més còmoda i accessible. Podem continuar fent alguns tràmits a partir de la web i volem que els ciutadans tinguen este nou instrument a la seua disposició perquè la nostra administració estiga atenta a les seues preocupacions i les solucione, sempre des dels principis de legalitat i interès públic.

La Vall d’Ebo no és un poble gran però sí un gran poble, un poble amb iniciativa, amb una societat cohesionada, participativa, acollidora i compromesa amb l’evolució de la seua comunitat. Per a aquells que no coneixen La Vall d’Ebo, us invite a passejar pels nostres carrers, a veure el seu Museu etnològic, la seua Cova del Rull, el Barranc de l’Infern, els seus paisatges i vistes impressionants, us invite a sentir la seua història i a participar de la nostra festa i, sobretot, de la nostra envejable qualitat de vida.

En nom de la corporació i del poble que represente, benvinguts a l’Ajuntament, benvinguts a La Vall d’Ebo.

Leonor N. Jiménez Damáso
Alcaldessa de La Vall d’Ebo

Back to top
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad